25 Ιανουαρίου: Κυβέρνηση για τη ΖΩΗ μας

Voudouris (1)

 

 

 

 

 

 

 

Μετά από χρόνια ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής στις 25 Ιανουαρίου 2015 παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Αλλάζουμε πορεία για μας και για τη χώρα. Αφήνουμε πίσω όσους κατέστρεψαν την Ελλάδα και ισοπέδωσαν την κοινωνία, γυρνάμε την πλάτη σε όσους επιμένουν να επενδύουν στο φόβο και στο ψεύδος, υποσχόμενοι και πάλι όσα στα τελευταία χρόνια κατ’ επανάληψη αθέτησαν.

Προχωράμε όλοι μαζί, με ρεαλισμό και φαντασία, με πίστη και αποφασιστικότητα σε μια ισχυρή συμμαχία αριστερών, δημοκρατικών, προοδευτικών, οικολογικών πολιτικών δυνάμεων, με επίκεντρο τον ΣΥΡΙΖΑ. Στον αγώνα για να ξανασταθούμε όρθιοι, με χαμόγελο και αξιοπρέπεια, δεν περισσεύει κανείς. Η ψήφος μας στις 25 Ιανουαρίου είναι λόγος τιμής και πράξη ευθύνης για την πατρίδα, που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας. Η ψήφος μας είναι η ελπίδα ότι το 2015 ξαναχτίζουμε τις ζωές μας.

Author: Κ Π

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>