Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης προειδοποιεί: Προσοχή, ο Οδυσσέας Βουδούρης κλωνοποιήθηκε!

Ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης επιβεβαιώνει την πληροφορία που κοινοποίησε στις 21 Μαΐου, σύμφωνα με την οποία ο κ. Οδυσσέας Βουδούρης έχει εγκαταλείψει την Πελοπόννησο, αφήνοντας ελεύθερο επιτέλους το δρόμο για να συνεχίσουμε τα μεγάλα έργα μας.

161924

 

 

 

 

Προς αποφυγή κάθε σύγχυσης, ενημερώνουμε τους πολίτες της Κορίνθου, της Τρίπολης, του Ναυπλίου, της Σπάρτης και της Καλαμάτας, που πιθανώς να πίστεψαν πως είδαν τον κ. Βουδούρη να κυκλοφορεί στην πόλη τους τις μέρες αυτές, ότι πρόκειται απλώς για μια εξαπάτηση. Ο πανούργος Οδυσσέας, δεν δίστασε, για να μπερδέψει τους Πελοποννήσιους, να προχωρήσει σε πολλαπλή κλωνοποίηση! Οι κλώνοι αυτοί προέβησαν μάλιστα σε συνεντεύξεις τύπου στη Τρίπολη, το Ναύπλιο και την Σπάρτη!

Επίσης ο περιφερειάρχης προειδοποιεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, που πιθανώς να πίστεψαν πως συνομίλησαν με τον κ. Βουδούρη, πως πρόκειται απλά για μια οπτασία.

Ο κ. Τατούλης καταγγέλλει απερίφραστα την χρήση κλώνων κατά την διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας!

 

 

Τρίπολη, 22 Μαΐου 2014,

Γραφείο τύπου Πέτρου Τατούλη

(πειρατική έκδοση)

Author: Κ Π

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>