Με αγώνα θα καταργήσουμε το ταμείο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας

«Θα παλέψουμε σε κάθε μέτωπο, στη Βουλή, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μέσα από τα κοινωνικά κινήματα για να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που ξεπουλά τον τόπο και την ιστορία μας. Αν, πριν κάποιο καιρό, ο ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση θα ιδιωτικοποιήσει ακόμα και την Ακρόπολη, κυκλοφορούσε ως ανέκδοτο, σήμερα αυτό το κακόγουστο ανέκδοτο γίνεται πραγματικότητα στην Αργολίδα με το ξεπούλημα ιστορικών-αρχαιολογικών χώρων. Με τον αγώνα μας θα καταργήσουμε το Ταμείο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, το διαβόητο πλέον ΤΑΙΠΕΔ.».

Αυτό τόνισε ο βουλευτής και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», Οδυσσέας Βουδούρης, μιλώντας στη συγκέντρωση που οργάνωσε την Τετάρτη στο Ναύπλιο η «Ανοιχτή Συνέλευση φορέων-συλλογικοτήτων και κατοίκων κατά τη εκποίησης της δημόσιας περιουσίας στην Αργολίδα».

Με βασικό σύνθημα «αυτός ο τόπος έχει ιστορία, κάτω τα χέρια από την Ακροναυπλία» οι πολίτες του Ναυπλίου εξέφρασαν δυναμικά την βούλησή τους να αποτρέψουν το έγκλημα που δρομολογείται σε βάρος της χώρας, της κοινωνίας και των γενιών που έρχονται.

Ναύπλιο, 2 Ιουλίου 2014

Author: Κ Π

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο στο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>